Contacte

Pots implicar-te en algun dels nostres projectes, segons la disponibilitat que tinguis, i des de l’àmbit que més t’interessi, només ens ho has de comunicar i ens posarem en contacte amb tu.

D’altra banda, pots participar en les nostres activitats i, si ho desitges, col·laborar amb una quota per a poder autofinançar els projectes i activitats que desenvolupem.

Grup d’Opinió Ara Lliures
grupelsalmogavers@gmail.com

2 respostes a Contacte

  1. A aquesta WEB hi podeu trobar la transcripció del document manuscrit que Joaquim Viñas Pagés va llegir en vetllada necrológica en el centre federalista de Barcelona el dia 29 d’octubre de 1896 13 dies després de la mort de Baldomero Lostau Prats ( l’avi Baldumeru com en deien a casa). Escrit en castellà per el própi Jaoquim Viñas Pagés
    http://www.pedreirapatrimoni.net/berta-font-lostau/baldomero-lostau-i-prats/

    • Gràcies per l’enllaç, Manuel, força interessant!

      Cal recordar que en Lostau era republicà i d’idees federalistes (avui en dia, pot ser veuria que el federalisme és una utopia ja que Espanya ens hauria de tenir un tracte de respecte i igualtat vers Catalunya, i és evident que no ha estat mai així, ni ho és ni ho serà…) i que va defensar la sobirania política catalana fins al punt que es va proclamar l’Estat català, tot i que tres dies més tard, va quedar en suspens després de rebre el compromís del govern de la Primera República que la nova constitució republicana seria federal i que l’Exèrcit espanyol es retiraria de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *