Ateneus itinerants

Una de les activitats dutes a terme pel Grup d’Opinió Ara Lliures (Grup d’Opinió Els Almogàvers) és donar a conèixer l’economia, la llengua i la història nacional mitjançant els Ateneus Itinerants, és a dir, xerrades populars que fem en dos formats diferents:

  • Els Racons dels Xerraires (basats en els speaker’s corners), és a dir, xerrades en espais públics oberts (carrers, places, rambles…), de manera que fem presentacions curtes (de 10 a 15 minuts) de diferent temàtica (economia, llengua, història…) a peu de carrer.
YouTube Preview Image

 

Podeu consultar els nostres vídeos al canal del YouTube del Racó del Xerraire http://www.youtube.com/user/ateneuitinerant

Us informem que tenim un nou blog on podeu trobar una guia d’utilització dels fitxers, que son algunes de les diverses presentacions que estem realitzant actualment. L’adreça és http://racoxerraire.blogspot.com.es. A mesura que anem creant noves presentacions, les anirem incloent.

  • Les Xerrades del Capvespre, és a dir, xerrades monotemàtiques que fem periòdicament en espais tancats (centres cívics, ateneus, centres de barri, casals de gent gran, associacions de veïns i veïnes…) que conclouen amb un debat obert entre els conferenciants i el públic que ens acompanya.

2 respostes a Ateneus itinerants

  1. Anonimus diu:

    It is rare for me to uncover something on the web thats as entertaining and intriguing as what you have got here. Your page is sweet, your graphics are great, and whats much more, you use source that are relevant to what youre saying. That you are undoubtedly one in a million, well done!

  2. Smithd245 diu:

    Some really quality content on this website , saved to fav.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *